Links die u kunnen helpen

Image

Repaircafe.org

Behalve in Nederland zijn er ook Repair Cafés in België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en in tientallen andere landen verspreid over de hele wereld. Het Repair Café is zelfs doorgedrongen tot India en Japan!

Fixje

iPhone reparatie zelf uitvoeren met een uitgebreide handleiding? Bij Fixje vind je alle  reparatie handleidingen zodat jij zelf je mobiele telefoon kunt repareren. Bekijk op deze site de verschillende types reparatiehandleidingen!

Image
Image

PDF Handleidingen

Handleiding zoeken

Handleiding kwijt? Geen nood. Hier vind je voor ieder product de handleiding die je zoekt.Het zeer uitgebreide bestand wordt continu ververst en aangevuld met de meest recente PDF handleidingen die in omloop zijn. Met de juiste handleiding kun je zo een oplossing vinden voor je vraagstuk. Hoe vind je de juiste handleiding? Simpel: voer in het zoekveld merknaam en type van het betreffende product in en bekijk binnen een paar tellen gratis online de handleiding die je nodig hebt.Zo kun je gauw aan de slag met je kast, computer, printer of camera.

Repaircafe Forum

Handige links en nuttige adresjes

Image